Vi respekterer privatlivet for alle, der besøger dette website. Læs vores persondatapolitik grundigt igennem, så du kan få en forståelse af, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger, som du giver os.
Ved at give os dine personoplysninger vil du blive anset for at have givet tilladelse til den behandling af oplysningerne, der henvises til i denne politik.

 • Hvad dækker persondatapolitikken?
 • Hvem er ansvarlig for de personoplysninger, der samles via dette website?
 • Bemærk – hvis du er 17 år eller derunder
 • Indsamling og anvendelse af oplysninger
 • Videregivelse af dine oplysninger
 • Associerede selskabers brug af dine oplysninger
 • Indsamling af ikke-personlige oplysninger
 • Brug af cookies
 • Chat-rum, opslagstavler, nyhedsgrupper
 • E-mail, [Feedback] og forum-faciliteter
 • Ajourføring af dine oplysninger
 • Hvordan beskytter DCC Energi A/S dine personoplysninger?
 • Brug af personoplysninger afgivet til andre websites
 • Afgivelse af andres personlige oplysninger
 • Bliver denne persondatapolitik ændret?
 • Hvordan kontakter du os?


Hvad dækker persondatapolitikken?

Denne persondatapolitik dækker vores brug af de af dine personoplysninger, som indsamles gennem eller i forbindelse med dette website. I forbindelse med denne politik hentyder "dette website" til http://www.dccenergi.dk/.
Websites vi henviser til kan indeholde persondatapolitikker, som er forskellig fra denne persondatapolitik. Denne persondatapolitik gælder udelukkende for http://www.dccenergi.dk/. Når du bevæger dig rundt på andre websites bedes du undersøge persondatapolitikken for hvert af de websites, du besøger, og du må ikke gå ud fra, at denne persondatapolitik gælder for andre websites.


Hvem er ansvarlig for de personoplysninger, der samles via dette website?

DCC Energi A/S har kontrollen med de data, der indsamles via dette website.

Bemærk – hvis du er 17 år eller derunder

Børn op til 17 år bør have forældres samtykke til at fremsende personlige data for at afgive personlige oplysninger. Vi opfordrer alle forældre til at instruere deres børn i sikker og ansvarlig brug og afgivelse af personlige oplysninger på Internettet.

Indsamling og anvendelse af oplysninger

Vi indsamler og anvender personlige oplysninger (såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail) for at kunne:

 • svare på de spørgsmål og forespørgsler, du kommer med
 • behandle ordrer og ansøgninger afgivet af dig
 • administrere og på anden måde udføre vores forpligtelser i relation til enhver aftale, du måtte have med os
 • forudse og løse problemer med enhver vare eller tjenesteydelse leveret til dig
 • skabe produkter og ydelser, der opfylder dine ønsker.

Som en del af det, du tilbydes gennem dette website, kan de informationer, du giver os, blive overført til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Det kan for eksempel forekomme, hvis en af vores servere på et givent tidspunkt er placeret i et land uden for EØS, eller hvis en af vores underleverandører er placeret i et land uden for EØS. Disse lande har ikke nødvendigvis lovgivning omkring databeskyttelse, som svarer til den inden for EØS. Hvis vi på denne måde fører dine oplysninger uden for EØS, vil vi sikre, at dine personlige rettigheder stadig er beskyttet. På samme måde kan dine oplysninger også blive ført uden for EØS, hvis du benytter dig af vores website, mens du selv befinder dig uden for EØS.
Bortset fra det, der fremgår af denne persondatapolitik, vil vi ikke videregive nogle personhenførbare oplysninger uden dit samtykke, medmindre det er et lovkrav, eller vi bliver pålagt at gøre det (for eksempel i forbindelse med en retssag eller for at forhindre bedrageri eller anden kriminalitet), eller hvis vi mener, at det er nødvendigt for at beskytte og/eller forsvare vores rettigheder, ejendom eller enten vores egen eller vore brugeres/kunders personlige sikkerhed osv.

Videregivelse af dine oplysninger

Fra tid til anden ønsker vi at anvende dine personlige oplysninger til andre formål end de, der er beskrevet ovenfor. Vi mener, at denne yderligere anvendelse vil være til gavn for dig. Men vi har forståelse for, at du muligvis ikke ønsker, at vi anvender dine oplysninger til dette formål. Vi vil derfor kun anvende dine oplysninger til et eller flere af de formål, der er nævnt herunder, hvis du – på det tidspunkt, hvor du afgav oplysningerne eller senere – har givet positivt tilsagn til, at vi kan anvende dine oplysninger til dette formål, og hvis du ikke siden hen har trukket dit tilsagn tilbage. Dertil kommer, at hvis du på noget tidspunkt ønsker, at vi holder op med at anvende dine oplysninger til et eller flere af de nævnte formål, skal du blot informere os om dette. Vi vil derefter holde op med at anvende dine oplysninger til disse formål, så snart det med rimelighed kan anses for muligt. I det tilfælde vil vi dog fortsætte med at anvende dine oplysninger til de ovennævnte formål, så længe det kan anses for rimeligt.

Fra tid til anden ønsker vi at anvende de oplysninger, du har givet os, til:

 • markedsundersøgelser og salgsstatistik
 • at give dig information om vores produkter og ydelser – muligvis pr. telefon, hvis du har givet forudgående tilladelse hertil og ikke senere har trukket tilsagnet tilbage

Desuden ønsker vi – forudsat at du har givet forudgående tilladelse hertil og ikke senere har trukket tilsagnet tilbage – fra tid til anden at videregive dit navn, din adresse, din mail-adresse og andre personlige oplysninger, du har givet os, til udvalgte tredjeparter, som kan være placeret uden for EØS. Disse tredjeparter kan bruge oplysningerne til:

 • markedsundersøgelser og salgsstatistik
 • at give dig information om deres produkter og ydelser
 • videregivelse af oplysninger til deres associerede kontorer og selskaber, så de kan sende dig potentielt interessant information.

 

Associerede selskabers brug af dine oplysninger

Dette website og de ydelser, der tilbydes gennem dette website, vil i fremtiden kunne overføres til et af vores associerede selskaber - enten som del af en samlet omstrukturering eller på anden måde. Derfor kan vi overføre dine personlige oplysninger til ethvert associeret selskab, der i fremtiden måtte eje eller drive dette website eller de ydelser, der tilbydes på websitet. Dette selskab skal til enhver tid anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik.

Indsamling af ikke-personlige oplysninger

Vi kan automatisk indsamle ikke-personlige oplysninger om dig, såsom hvilken typer browser du benytter, eller det website du fandt vores website igennem. Vi kan også samle oplysninger, som du har afgivet til websitet (for eksempel din alder eller hvilken by du bor i). Du kan ikke identificeres ud fra disse oplysninger, og de bliver udelukkende brugt til at gøre vores website mere effektivt. Fra tid til anden kan vi videregive disse ikke-personlige eller samlede oplysninger til en tredjepart til brug i forbindelse med dette website.

Chat-rum, opslagstavler, nyhedsgrupper

Hvis dette website på et tidspunkt giver adgang til chat-rum, opslagstavler, nyhedsgrupper osv., kan vi indsamle de oplysninger, du afgiver. Disse oplysninger vil blive anvendt i overensstemmelse med denne persondatapolitik. Bemærk, at vi ikke kan være ansvarlige for andres brug af de personlige oplysninger, du måtte gøre tilgængelige til tredjepart ved brug af chat-rum, opslagstavler, nyhedsgrupper osv. på dette website. Tænk over og vær forsigtig med, hvilke oplysninger du afgiver på den måde.

E-mail, [Feedback] og forum-faciliteter

Hvis dette website på et tidspunkt giver adgang til e-mail, [feedback] eller forum-faciliteter, kan vi indsamle de oplysninger, du afgiver. Disse oplysninger vil blive anvendt i overensstemmelse med denne persondatapolitik.

Ajourføring af dine oplysninger

Vi ønsker, at vores oplysninger om dig er så aktuelle som muligt. Hvis du ønsker at gennemse eller ændre de oplysninger, du har afgivet til os, bedes du kontakte os som beskrevet nederst på denne side.

Hvordan beskytter DCC Energi A/S dine personoplysninger?

Vi har indarbejdet teknologi og politikker, der har som formål at beskytte dine oplysninger fra uautoriseret adgang og brug, og vi vil om nødvendigt opdatere disse værktøjer i takt med, at ny teknologi bliver tilgængelig.

Brug af personoplysninger afgivet til andre websites

Vi kan ikke være ansvarlige for persondatapolitikker og – fremgangsmåder på andre websites, selv hvis:

 • du fik adgang til tredjeparts website via et link fra vores website eller
 • du kom til vores website gennem et link for tredjeparts website.

Vi anbefaler, at du gennemlæser persondatapolitikken på alle de websites, du besøger, og at du kontakter ejeren eller operatøren af websitet, hvis du har nogen bekymringer eller spørgsmål.

Afgivelse af andres personlige oplysninger

Fra tid til anden vil vi på dette website muligvis bede dig om personlige oplysninger om din familie eller dine venner, så vi for eksempel kan sende dem informationer om vores produkter og tjenester. Før du afgiver sådanne oplysninger, bør du sikre, at personen har accepteret, at hans eller hendes personlige oplysninger anvendes til dette formål. Vi vil ikke bruge disse oplysninger på en måde, som er uforenelig med denne persondatapolitik.

Bliver denne persondatapolitik ændret?

Fra tid til anden kan det ske, at vi laver ændringer i denne persondatapolitik. Hvis vi laver væsentlige ændringer i denne persondatapolitik og måden, vi bruger dine personlige oplysninger på, vil vi beskrive ændringerne på denne side, og vi vil gøre vores bedste for at oplyse dig om eventuelt væsentlige ændringer. Du bør læse vores persondatapolitik med jævne mellemrum.

Hvordan kontakter du os?

Hvis du på noget tidspunkt ønsker at kontakte os omkring vores persondatapolitik, kan du sende en e-mail til webmasteren[email protected]

DCC Energi
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum

Telefon: 70 10 20 10
E-mail: [email protected]
CVR: 32141846

Shell Licensee